22 Mart 2017 Çarşamba

#EymeninSiyahınaYeşilOl

EYMEN'İN KURAMADIĞI CÜMLELERİ OLUR MUSUN?

SAKARYALI TARAFTAR GRUBU TATANGALAR'IN İLANIDIR. HEM SAYFAM BİR KARDEŞ SEÇ'TE PAYLAŞTIM TIKLAYIP SİZLER DE PAYLAŞABİLİRSİNİZ. HEM DE BURADA PAYLAŞIYORUM. SİZLERDEN DE RİCAM LÜTFEN PAYLAŞIP MİNİK EYMEN'İN SESİNİN DAHA GÜR ÇIKMASINI SAĞLAYALIM. KURAMADIĞI CÜMLELERİ OLALIM. #EymeninSiyahınaYeşilOl
DETAYLI BİLGİYE TATANGALAR'IN FACEBOOK GRUBUNDAN  ULAŞABİLİRSİNİZ.




10 Binde bir görülen Spinal Musküler Atrofi (gevşek bebek sendromu) hastalığına yakalanan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin 6 aylık bebekleri Eymen için bir ses olmak, bir farkındalık yaratmak istiyoruz.
Eymen bebeğin ilaçlarının maliyeti 561 Bin dolar tutuyor. Ve Eymen şuanda Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesi çocuk yoğun bakım bölümünde 2.5 aydır ilaç bekliyor.

Bizler bu şehrin bir sivil toplum örgütü olarak, bu çaresizliğe bir mum yakmak istiyoruz. Sizlerden ricamız, duyarlı vatandaşlarımızı, şehrin önde gelen iş adamlarını ve devlet büyüklerini bu hassas konuya çözüm bulmalarını istiyoruz.
Bizlerde kamuoyu oluşturmak adına bugün saat 18:00'da Twitter'da #EymeninSiyahınaYeşilOl demeye davet ediyoruz.
Bu hastalığa yakalanan tüm hastalarımıza Allah'tan şifalar diliyor, yakınlarına sabırlar ve metin olmalarını temenni ediyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla,



Tatangalar